Spelen

Een spelend kind is een vrolijk kind. Of dat nu in zijn of haar eentje is of samen met andere kinderen. In Tubbergen is het mogelijk om je kind "buiten de deur" samen te laten spelen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden.

Kinderopvang de Kinderkroon

De KinderKroon is een kleinschalige kinderopvangorganisatie in de Gemeente Tubbergen, met twee vestigingen in Tubbergen en één in Fleringen. Bij de Kinderkroon begrijpen we dat perfect geregelde kinderopvang een basisvoorwaarde is voor u en uw gezin. Wij hebben een heldere visie op kinderopvang, waarbij wij zoveel mogelijk het thuisritme van de kinderen volgen. Met onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit in afname, zorgen wij dat u met een gerust hart naar uw werk gaat. De KinderKroon biedt kinderopvang, peuteropvang (peuterspeelzaal) tussenschoolse opvang (TSO) en buitenschoolse opvang (BSO). Voor meer informatie dekinderkroon.nl

Peuteropvang SKIK Tubbergen

Tweejarigen zijn vaak toe aan meer uitdaging. Daarom mogen kinderen vanaf twee jaar bij SKIK doorstromen naar de peutergroep. Hier spelen de kinderen samen met leeftijdsgenootjes. Kinderen kunnen de hele dag komen of alleen tijdens de peuterspeelzaaltijden. Tijdens deze uren is er specifiek aandacht voor de voorbereiding op de basisschool.

Peuterspeelzaaltijden

Kinderen die alleen voor peuterspeelzaalactiviteiten komen zijn welkom vanaf 8.45 uur tot 11.45 uur. Vraag ook naar de speciale tarieven voor peuterspeelzaalwerk gesubsidieerd door de gemeente Tubbergen.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar onze website.

Staat de informatie die je zoekt er niet bij? Neem dan contact op met SKIK Tubbergen via het telefoonnummer: 0546-623244

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Tubbergen en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Tubbergen er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Tubbergen.
Mail: servicepunttubbergen@swtd.nl
Website: STWD

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Tubbergen, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Tubbergen

Meedoen in Tubbergen is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.