Gezondheid

De gezondheid van het kind is erg belangrijk. In Tubbergen bestaat er de mogelijkheid om de groei, gezondheid en ontwikkeling van je kind tot zijn 4e levensjaar regelmatig te laten controleren.

Consultatiebureau

Totdat je kind naar school gaat, zijn jij en je kind van harte welkom bij het consultatiebureau. Op het consultatiebureau volgen ze de groei en de ontwikkeling van jouw kind en worden de vaccinaties aan je kind gegeven. Ook kun je bij het consultatiebureau terecht met alle vragen over de opvoeding van uw kind: verzorging, voeding, slaapritme, veiligheid, gedrag, kruipen en lopen, enzovoort. Als je een afspraak hebt met het consultatiebureau, ontvangt de assistente je op de afgesproken tijd. Je kind wordt door de assistente gemeten en gewogen. Daarna spreek je de ene keer de jeugdverpleegkundige, de andere keer de jeugdarts. Samen letten zij op de ontwikkeling van jouw kind.

Bezoekadres

L. von Bönninghausenstraat 23
7651 AA Tubbergen 
www.ggdtwente.nl/publiek/kinderen

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Tubbergen en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Tubbergen er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Tubbergen.

Mail: tubbergen@vrijwilligindebuurt.nl
Website: Vrijwilligindebuurt

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Tubbergen, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Tubbergen

Meedoen in Tubbergen is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.