Meedoen in Tubbergen

Meedoen in Tubbergen is een platform voor alle organisaties die hulp bieden wanneer Tubbergenaren ondersteuning kunnen gebruiken. Meedoen in Tubbergen is er voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, die uit een gezin komen waarin er geen of weinig geld is voor leuke dingen. Ook volwassenen kunnen bij Meedoen in Tubbergen terecht.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen mee kan doen aan leuke dingen of advies krijgt. Op deze website vind je alle informatie over Meedoen in Tubbergen en kun je zien waar de SWTD jou bij kan ondersteunen.

Kun je de juiste informatie niet vinden, of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Schakel. Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur; 0546-628701.

www.schakeltubbergen.nl

Leeftijdscategorieën

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Tubbergen en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Tubbergen er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Tubbergen.

Mail: tubbergen@vrijwilligindebuurt.nl
Website: Vrijwilligindebuurt

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Tubbergen, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Tubbergen

Meedoen in Tubbergen is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.