Feest

Wie wil er nu geen feestje op zijn of haar verjaardag? Soms is dat financieel lastig te realiseren. De gemeente Tubbergen helpt graag mee door ieder kind een mooie verjaardag te kunnen laten vieren.

Verjaardagsbox

Een verjaardagsbox is een doos met daarin slingers, ballonnen, traktatie voor op de kinderopvang, lekkers en een cadeautje voor het jarige kind. Uiteraard helemaal afgestemd op de leeftijd. Ook krijgt het kind een taart voor de verjaardag. In de verjaardagsbox zit een bon voor de taart. Met deze bon kan deze bij de bakker worden afgehaald.

De box wordt bij het kind thuis bezorgd voor de verjaardag. Als thuisbezorgen niet prettig voelt kan de box worden opgehaald. De verjaardagsbox is er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, waarbij er thuis financieel geen mogelijkheid is om de verjaardag te kunnen vieren.

De aanmelding moet minimaal een maand voor de verjaardag van het kind binnen zijn. Voor kinderen vanaf 13 tot en met 18 jaar is er de feestbox. De feestbox is een onderdeel van de verjaardagsbox.

Meer informatie of een verjaardagsbox aanvragen? Mail naar Mariska Jogems, m.jogems@swtd.nl of kijk op de website.

 

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Tubbergen en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Tubbergen er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Tubbergen.
Mail: servicepunttubbergen@swtd.nl
Website: STWD

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Tubbergen, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Tubbergen

Meedoen in Tubbergen is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar m.jogems@swtd.nl.